Wie zijn wij


De passie voor boten begint vroeg. Als kind wordt ik besmet met het gezonde botenvirus. Waarschijnlijk door m’n ouders, waarmee we op vakantie gingen naar de Italiaanse meren. De idyllische plekjes waar ik en broer Stein, op de vele strandjes weg droomden bij de prachtige boten die langs kwamen varen. Uren aan de waterkant zonder veel woorden. En dat jaar na jaar…

 

Gelukkig deelt vader de interesse hierin en zodra de zwemdiploma’s van ons beide heren in de kast staan is de aankoop van een boot onvermijdelijk en gebeurd dan ook niet veel later. Op 11 jarige leeftijd ben ik “kapitein” op onze eerste boot.

 

Door de vele mankementjes die de verkoper was vergeten te vermelden zaten onze hoofden meer onder de motorkap, dan dat ze boven de voorruit uitstaken. Echter nooit met tegenzin: de uren dat we wel vaarden maakten dit meer dan goed. Hieruit ontstaat de vurige bezigheid, gedrevenheid en ervaring die Stein en ik hebben uitgebreid tot waar we nu staan. Lekker rondtouren met de haren in de wind, wat waterskieën & wakeboarden, leuke dorpjes gaan bezichtigen en ‘s avonds heerlijk dineren in een haventje. Tal van superleuke activiteiten in en rond het water. Na al deze jaren is een boot nog steeds de rode draad in onze vakantie.

 

In 2005 wordt Sengers Boot opgericht in een kleine schuur. Sinds 2011 zijn we gevestigd in ons nieuwe bedrijfspand van 300m2 showroom, een eigen werkplaats en een aparte poetsafdeling. Door de jaren heen zijn we steeds verder gespecialiseerd in de verkoop, bemiddeling en het onderhouden van exclusieve sportboten, ski-wakeboard boten, boottrailers & accessoires.

 

We hebben ervoor gekozen om niet de grootste voorraad te zetten, maar om een selectieve voorraad te creëren en deze hoge kwaliteit vast te houden. Op deze manier hebben we tijd voor elke klant en kunnen we u persoonlijk te woord staan, ook ná de verkoop. Dit doen we al bijna 20 jaar op deze manier, waardoor we een tevreden klantenbestand hebben opgebouwd.

 

Onze hobby is ons werk geworden. We zijn open wanneer het onze klanten past, ook ‘s avonds en in het weekend doen we graag de deur voor u open. Kom eens kijken naar onze prachtige voorraad boten, boottrailers en accessiores, we delen graag onze passie!

Ondanks wij grote zorg besteden aan de juistheid in onze advertenties zijn we niet verantwoordelijk voor enige onjuistheden of schrijffouten. 

Ad & Stein Sengers