Info algemeen

Elke boot wordt door onze ervaren monteur van A tot Z gecontroleerd en krijgt voor aflevering een onderhoudsbeurt. Onze visie is namelijk dat u een zorgeloos vaarseizoen tegemoet gaat. Indien gewenst maken we bij de aflevering een proefvaart en wordt de handleiding doorgesproken.

De boten in ons aanbod zijn Europese boten voorzien van het verplichte CE keurmerk, tenzij anders aangegeven.

Garantie

Op al onze boten geven wij de gepaste garantie. Niet om potentiele kopers over de streep te trekken, maar omdat we deze service graag willen leveren. Onze lange termijn visie spreekt dat we met heel veel plezier in de toekomst weer eens een verkoop kunnen sluiten. Het eerste gevoel bij een boot is belangrijk!

Gratis “vaarklaar” pakket

Bij de aflevering van uw boot krijgt u van ons een “vaarklaar” pakket cadeau. We willen niet voordat u het water opgaat nog extra kosten moet maken of nog naar de winkel moet. Bovendien heeft ieder vaartuig dit pakket nodig en dient vooral voor de veiligheid aan boord. Super belangrijk dus. U zult versteld staan wat hier allemaal inzit!

Een extra troef, een prima service…

Afleverpakketten:

Naast de standaard fabrieksgarantie hebben wij ervoor gekozen om u als klant zelf de keuze te laten maken wat u belangrijk vindt en waar u wenst voor te betalen. Wij hebben de volgende 3 optionele garantie mogelijkheden; Basis, Extra en Extra-plus!

Garantiepakket Basis: Dit is onze internetprijs mét vaarklaarpakket en zonder garantie.

Garantiepakket Extra: Dit is onze internetprijs + € 395,- afleverkosten, mét vaarklaarpakket, inclusief 6 maanden garantie op motor en versnellingsbak.

Garantiepakket Extra-plus: Dit is onze internetprijs + € 695,- afleverkosten, inclusief 12 maanden volledige garantie.

Accessiores

Wij zijn leverancier van Allpa, en importeur van Seadek antislipmatten en Isotta, Italiaanse kwaliteits sturen.

U wilt andere opties op uw boot? Natuurlijk kan dat. Enkele voorbeelden zijn oa.  extra verlichting of gadgets aan boord, een teakhouten vloertje, een zwemplateau met antislip, extra stickers. Alles is mogelijk tot een compleet nieuw interieur toe. Kijk op de link restyling of bel voor meer informatie.